SaYaNg KaMu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Klik....klik....

Thursday

Part Last- FamiLy Day

Tamatlah sudah xtiviti family day opis myhubby, insyaallah kalau tiada halangan tahun depan ke Sabah lak...sekali ngan suka PESAYA (sukan antara yayasan2 negeri), kalau myhub masuk game...2 minggulah di Sabah...tp aku x tau lagilah nak ikut atau x....kena simpan cuti, coz tahun depan adik aku nak kawin...



see...aku teraburkan semua barang...
myhubby pening tgk aku yg suka sepahkan barang...
kalau stay lama aku susun elok2...sbb semalam je...
aku campak2 je barang makeup aku...hehehe...




barang dah siap kemas...b2 pun bnyk barang tau....
tunggu jam 1 utk cabutan bertuah dan majlis penutup...
kali ni aku x seribu langkah...
sbb myhub bawak balik kete ke aparment....




tema hijau yer....segarje....



nak ke dewan makan, sempat tgk orang swimming....




pintu masuk ke dewan makan....tgk semua dah datang....
tinggal aku dan ada 1 family staf....
mak ai malunye...nasib baik diorang tgh ambik mknn...
x lah perasan sngt....



lauk mcm sama je...x de choicelah...




gambar bnyk x de....sbb mood kureng....
myhub pun x berapa sihat...
aku risau balik nnti mst jalan jem...
takut myhub x larat....dah lh aku x pandai bawak kete...
susah betullah...tp alhamdulilah....selamat sampai...
walaupun tersangkut lama kat jalan Kota Tinggi ~ Ulu Tiram....



cabutan bertuah myhub dapat belender....
boleh buat ice blended....
majlis tamat kul 2pm..hantar kunci bilik truz balik JB...
kena cpt takut jem lagi teruk....




yang ni cenderamata dari YPJ Holdings....




see u...bilalah dapat datang lagi...
datang sll kat bandar penawar ni...lalujelah....hehehe....



10 comments:

acik mimie said...

besnye dapat hadiah blenderrrr ....

Dilla Ady said...

kalu dilla sepah2 barang camtu..konpem...tidak syak lagi kena marah la jawabnye dgn hubby...sgt cerewet ngan sepah2 barang nih...huhuhu..

erienz said...

acik mimie: blh buat ice bleded lagi...cool blog...hehehe..

erienz said...

dilla ady: hehehe...sifat malas melanda dalam diri...

Citarasa Rinduan said...

erin

hubby kerja di ypj eik..
maaf eik..nak tau juga...now stay kat ypj mana???

erienz said...

citarasa rinduan: Erin KPYPJ, myhubby YPJ Holdings...satu bangunan kat jalan Tampoi Utama...kenalke?

Ayuraza said...

ai kak..kunjungan balas nih..kemain lawo blog akak ek..sila-sila la jenguk saya di sana ek..follow akak tau..

erienz said...

ayuraza: 10q dik...nanti akk datang blog adik yer...pgi ni nk gi ngaji dulu....

Citarasa Rinduan said...

erin--
ooo, kalau mcm tu..sure kenal zaidah ab rahman dan lecture ayu zaridah dan sari yusa...

erienz said...

o...kenal sangt...tp lain bangunan lah...zaidah kat IH, ayu zaridah pun IH gak rasanye...kalau betullah orangnye dan kak yusa lagi kenal kat itp...erin kat ibu pejabat...so jarang sangt nmpk mereka...