SaYaNg KaMu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Klik....klik....

Tuesday

SeLaMaT TinGGaL

Selamat tinggal semua...halalkan makan minum ku...segala tutur bicaraku....mohon maaf dari hujung rambut hingga hujung kaki...huhuhu...


hish hish hish.....



bukanlh aku yang nak gi...



teman sekerja aku ni ha....



khirun aniza atau aku panggil aniz....dan budak opis aku yg lelaki panggil mohd aniz...
sbb kat atas ni dia sorang je pempuan....




walaupun disaksikan aku dan sedi je...yang lain gi kursus...kami tetap menghargai ko...
bagi sikit ucapan....o...ngelat yer, x nak berucap masa ngaji...kalau aku ada dah lama aku suh ko berucap kat depan...nasib baik aku x sihat...mc...


apa-apapun...aku doakan semoga ko berjaya di tempat baru dan memperolehi pengalaman yang luas dan lbh adventure... lupa nak bagi tau aniz dpt tawran di new york hotel, JB bahagian marketing gak...dia ni mmg suka bt marketing lah...aku ni dah berapa kali hj. bos suh gi marketing mmg aku lari2... x suka jumpa orang....



11 comments:

CuTeMiUt78 said...

ohh.. ingatkan nak kemana.. baru nak kenal2

azzey said...

Erienz; slm kenal juga dari saya....AZZEY....Time kasih sudi datang blog saya...:)

acik mimie said...

heheh .. ingatkan erienz yg nak pindah ...

Sari Yusa Ibrahim said...

baru nak ucap Selamat Jalan... hehehe

Rashid said...

salam

Moga di tempat baru nanti lebih membahagiakan ..

erienz said...

CuteMiut78: hehehe....insyaallah...setia di sini..

erienz said...

azzey: 10q singgah blog sy...sy pun dh follow azzey

erienz said...

acik mimie: pindah...tunggu...kalau ada rezeki...

erienz said...

sariyusa:akak...huhuhu....

erienz said...

rashid: 10q...akan ku sampaikan pada aniz...

~♥ iella ♥~ said...

kehilangan tepat brgosip la kiranya nie...sedihhh..


http://fadthnwan.blogspot.com/