SaYaNg KaMu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Klik....klik....

Saturday

Terimalah The Best Follower




Assalamualaikum….aku terima award The Best Follower dari adik pezol stylez…tima kacih dik… akk mmg suka sangt terima award ni…hehehe…
apa yang pasti bila tetamu datang umah aku…mesti aku datang balik dan follow…



[1] 
Ucapan anda;
10q, mcm x percaya terima award dari pezol…thanks  tau….sll lah singgah blog akak yer….



[2] 
Berikan 4 ciri lelaki / wanita idaman anda untuk dijadikan suami / isteri; 
i.             Yang paling penting…solat 5 waktu, jangan tinggal
ii.            Sayangkan family sendiri dan family isteri
iii.          Bertolak ansur, saling percaya mempercayai, cinta mencintai antara satu sama lain
iv.           Tidak merokok…tp dapat yg merokok gak…tp myhubby faham….x akan merokok depan isteri



[3] 
Berikan 1 tips untuk mengekalkan hubungan dengan pasangan anda;
Ingat Allah selalu, jangan lupa suruhan Allah…maka tanggungjawab dapat dilaksanakan…



[4] 
Pernah anda terjumpa doa pendekat jodoh dan putus cinta;
X pernah….sbb masa tu x terdesak pun…sbb yakin tu adalah jodoh kite…kenal pun x lama



[5] 
Letakkan 10 link pilihan anda dan beritahu mereka bahawa mereka telah memenangi award ni;
Blog-blog yang bertuah untuk menerima award ini adalah:


Comel, 













8 comments:

Dilla Ady said...

oh...dapat award..tenkiu erin!

Yatie said...

Salam Erienz,
Thanks coz beri award dan tag tu...ambil award je leh tak....hi3..

MAMASYAZA said...

wahhh dah lama tak dpt award, tq so muchhhh, akak terima award ni dgn senang ati tapi akak malas nak jwb soalan2 tu...tak pekan..hehehe

Yan said...

Salam Erienz,

thanks sangat. Rezeki nampaknya..nnt akak amik ye..

azzey said...

erienz: owhhhhh aku kah itu?...hu3....

p/s; tahniah dpt award ye Erienz...

dilla karim said...

FOLLOW AND LINK ME, AND WIN FREE GIFTS! THANKS

Yan said...

Salam erienz,

akak dah amik.TQ

Ati Masrif said...

salam kenal ^_^