SaYaNg KaMu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Klik....klik....

Thursday

DiNNeR - part 8

Dinner kali ni aku rasa biasaje...sbb cabutan bertuah buat masa lunch penutup...so malam tu cuma mkn2 dan bagi hadiah sukaneka petang Sabtu...myhubby dapat tempat ke-3....aku elek...x masuk mana2 acara pun...hehehe....





sempat lagi posing...lps tu kena jalan seribu langkah ke dewan makan...
huhuhu...blh jadik lapar balik ni...



bersama ngan group kewangan, ingtkan nak satu meja...
lps tu bagitau ikut apa yag telah diaturkan....




kami masuk group En. Ishak...maintenance YPJ...
anaknye ramai 6 orang,...2 pempuan, 4 lelaki....
suh duk sini ambik berkat...amin...
mudah-mudahan....



time ni yg best....ambik mknn bnyk2...hehehe...
laparkan....msing2 bersukan petangnye...
aku lapar sbb 1000 langkah....



 ni santapan untuk myhub....penuh pinggan...
habis tu laki aku makan...




tibalah acara yang dinantikan...penyampaian hadiah oleh Pengurus besar YPJ...
En. Zainuddin...


hadiah untuk kanak2 pun best, dapat pensel warna,
book, fail...mcm2 lagilah....





hadiah tempat ke-3....biskut jacob, coklat cudbury, jack n jill,
tupperware, kekacang...cukuplah tu utk kami ber2...
bnyk2 buat pa...kang buangje.... 


posing sikit....alamak balik dari kg...berat badan truz naik...
mak asyik suh makan nasije....
pakai baju hitam pun nmpk kurus bebenor...hehehe....


11 comments:

MAMASYAZA said...

sama la cam akak pun, selalu pilih baju warna hitam, nampak le kurus ckit

Zaidah said...

bilalah company kita nak buat dinner...huhu

.::WaNiE::. said...

kalau wani pakai baju hitam malam malam terus tak nampak wani dah hahha

Mariana said...

cedapnye die mamam
btw dah folo u
folo me back ya
http://diarialeesya.blogspot.com

JaSSNaNi said...

Assalamualaikum..
saya singgah sini.. thankss datang umah ya.. :)

wahh dapat gak no.3 tapi yg penting skali rasa best and puas ati kan.. :) dappp nye mamam.. :D

Dilla Ady said...

org kate pakai baju warna itam nmpk kurus...tp susah giler nk cari baju kaler itam yg cantik..ade pun ntah pape takpun takde saiz..camne nk nmpk kurus camtu?hihihi

byknye foooddddd...

erienz said...

mamasyaza:tulah nak cari warna yg cerah, takut sparetayer yg nmpk...

erienz said...

zaidah: insyaallah dgar citer hujung bulan Januari 2011...doa2 yer...

erienz said...

wanie: wanie sorang yg cute dan kecikje, kalau pakai warna gelap bertambah kecik jadiknye...

erienz said...

Jassani:10q singgah sini, walaupun dapat n0.3 smpai skrang hadiahnye x hbs mkn...hehehe...

erienz said...

Dilla Ady: Tulah...susah betul nak cari yg cantik....ikutkan hati nak cari warna merah...tp syik pakai warna sama je...boring lak org tgk...